•فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند :

•1ـ کالباس های حرارت دیده

•2ـ کالباس های خام

•3ـ کالباس های پخته

•4ـ گوشت های عمل آمده

•تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند ومهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر است.

 

این پاورپوینت از فرم پایین با قیمت مناسب می توانید خریداری کنید

 

دانلود فایل

جزوه انفورماتیک پزشکی 1 دکتر محمدعلی پیش بین دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات

طرح درس سالانه ی فارسی هفتم

پاورپوینت حادثه و اصول ایمنی در کار

تحقیق بهداشت روانی

دانلود پاورپوینت بهداشت اعضای خارجی بدن

پاورپوینت مفهوم ارگونومی، پیاده سازی و کاربرد آن

دانلود تحقیق در مورد آشنایی با نحوه معاملات پسته در بورس کالای ایران

های ,کالباس ,گوشتی ,فرآورده ,دیده ,سوسیس ,حرارت دیده ,کالباس های ,های گوشتی ,کالباس و ,و سوسیس

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود آهنگ جدید 75886450 ایمان بیاوریم به شروع فصل جدیدی از زندگی وجودی خود مناقصات ومزایدات وب نوشته های من برای خاطره شدن اینجا همه چی هست مد و استایل فیش یار panoramar آبگرم های ایران